Dupa colaborarile cu Marius Moga, What’s Up si Cornel Ilie, Andra lanseaza astazi un nou videoclip, pentru piesa “Asa e dragostea”, interpretata impreuna cu Liviu Teodorescu, cunoscut publicului dupa participarea la emisiunea “Vocea Romaniei” si experienta din trupa LaLa Band.

Il admir foarte mult pe Liviu, are o voce foarte calda, un timbru placut, mi-am dorit de mult un duet cu el. ‘Asa e dragostea’ este o piesa foarte pozitiva, despre iubire, compusa de Marius Moga”, a spus Andra.

Ii multumesc Andrei ca m-a primit pe piesa ei, si lui Marius Moga, ca a avut ideea sa cantam o melodie impreuna“, a spus si Liviu Teodorescu.

Noul videoclip, in regia lui Iulian Moga, a fost filmat la studiourile MediaPro din Buftea. De machiajul Andrei s-a ocupat Alexandru Abagiu, coafurile artistei au fost realizate de Sorin Stratulat, iar tinutele ei, cat si ale lui Liviu, au fost asigurate de Dana Budeanu. Coregrafia a fost realizata de Bogdan Boanta.

Videoclipul marcheaza si o premiera: Andra apare pentru prima data alaturi de artistii din bandul sau, care o insotesc in concerte de cateva luni.

Filmarile au durat aproape 24 de ore, iar cei doi artisti s-au transformat in mai multe personaje. Andra este pe rand chelnerita, victima unui incendiu, personaj de telenovela, iar Liviu este salvamar, pompier si, la fel ca si colega sa, parte dintr-o telenovela.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.