JO colaboreaza cu Dorian Popa pentru “Dragoste nebuna” – single compus de catre artista alaturi de Boier Bibescu, Alex Cotoi, Nonis G si Adrian Tutu si lanseaza astazi videoclipul filmat in regia lui Alex Ceausu.

Energie si culoare, pasiunea nascuta din inocenta primilor fiori si o dragoste nebuna care ne face sa uitam de tot si sa nu ascultam de nimeni ii cuprinde pe cei doi artisti care joaca rolurile principale. Vulnerabili si zapaciti, cei doi indragostiti traiesc intens fiecare moment al povestii de iubire si trec peste toate piedicile din jurul lor.

Dragoste nebuna” este prima piesa la care am lucrat impreuna cu frumoasa trupa boiereasca a lui Boier Bibescu, o piesa pozitiva, vesela si in care noi credem. Cand am terminat piesa ne-am dat seama ca avem nevoie si de un baiat pe ea. Ne-am gandit la Dorian, pentru ca il cunosteam de mult timp, stiam ca vom lucra frumos impreuna, i-am
propus, iar el a acceptat. Clipul este facut de catre Alex Ceausu, ne-am distrat rau de tot la filmari si am lucrat foarte bine impreuna. Chiar sunt mandra tare de echipa frumoasa pe care am reusit sa o strang in jurul meu pentru “Dragoste nebuna.
JO

Single-ul “Dragoste nebuna” cu beaturi urbane evidentiaza o iubire plina de fantezie, in care primeaza emotiile si naturaletea indragostitilor. Este primul videoclip filmat si lansat de catre frumoasa si talentata artista, dupa ce in urma cu cateva luni a colaborat cu UDDI pentru single-ul “Lasa-ma pe mine”. De curand, JO a organizat o petrecere aniversara pentru implinirea frumoasei varste de 20 de ani, iar videoclipul este un cadou din partea ei
pentru cei ce ii indragesc stilul muzical. In plus, JO a aflat ca este nominalizata alaturi de
UDDI la categoria “Best New Act” in cadrul premiilor muzicale .

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.