La doar 12 ani, BiBi a lansat doua videoclipuri, “Radio Song” si “All my people”, iar acum il pregateste cel de-al treilea. Cele doua piese lansate pana acum sunt adevarate explozii de energie si culoare, iar BiBi reuseste sa transmita prin voce si atitudine o stare de buna dispozitie si de vigoare pe care numai starurile mari le pot degaja.

BiBi este, fara indoiala, una dintre revelatiile muzicale din Romania si creste in fiecare zi cat altii in ani, exact ca in basme. Bianca Lixandru, pe numele sau intreg, este o fetita de 12 ani care in viata de zi cu zi merge la scoala, se joaca si urmareste cu ardoare desene animate. Insa ea mai are ceva mai special, care face ca intreaga ei copilarie sa difere de cea a majoritatii copiilor. BiBi are un talent aparte, o voce de aur si o charisma de superstar, motiv pentru care de multe ori locul sau de joaca nu a fost in parc, ci pe scena sau in platouri de televiziune.
Inca de la 6 ani, BiBi a devenit co-prezentatoare la emisiunea de la TVR2 “H…Ora Prichideilor” si a continuat sa isi dezvolte abilitatile muzicale si sa fie prezenta la numeroase festivaluri si concursuri de muzica de unde nu a plecat fara un premiu.

La doar 12 ani, pe care ii are impliniti, prezentul suna bine pentru BiBi asemeni unui “Radio Song”, iar viitorul promite tot mai mult, mai ales ca micuta are potentialul de a ne surprinde placut cu fiecare aparitie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.