Emil Lassaria a pregatit un nou set de piese care va electriza cluburile incepand cu toamna aceasta. Piesele reprezinta o premiera pentru Romania, fiind primul material EDM (electronic dance music) din tara noastra, demonstrand inca o data ca Lassaria este un deschizator de drumuri in materie de muzica de club.

Reunite in albumul online “Read My Lips”, DJ-ul ne face simturile sa vibreze cu 9 piese, fiecare continand un ingredient savuros prin care intrupeaza o senzatie diferita, permitand astfel publicului sa isi regaseasca starea de spirit de-a lungul ascultarii materialului.
Pentru mine muzica e principala motivatie, de a ma trezi dimineata de a merge mai departe, de a ramane . Am ales EDM pentru c? imi place sa ofer oamenilor energie pozitiva, iar EDM-ul este enegie pura”, a declarat Emil Lassaria.

Piesele se bucura fiecare de cate un videoclip online inspirat din formatul filmuletelor de pe platforma Vine. Videoclipurile acompaniaza perfect soundul fiecarei piese, fiind o reprezentare vizuala a beat-urilor mixate in maniera inedita de Emil Lassaria.

Tracklist:

1. Ready for the drop

2. Kalunga

3. Red Carpet

4. Sunshine

5. Endless Summer

6. Read My Lips

7. Up, up

8. Young and Restless

9. Crushing Minds

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.