Claudia Pavel aka Cream ne demonstreaza pe langa talentul sau vocal si pasiunea si talentul pentru cinematografie, o data cu premiera filmului “Terapie pentru crima”, care va avea loc in data de 3 octombrie. Produc?ia se va distribui in aproximativ 30 de sali de cinema din toata tara.
Filmul romanesc independent „Terapie pentru crima”, in regia lui Kiki Vasilescu, este un thriller cu elemente parodice. Claudia Pavel este in film o antieroina, pe nume Matilde. Ce face particular filmul este ca personajul e pur romanesc prin dialog si situatii. Claudia este o Nikita autohtona. Vrea sa devina mercenar, ca sa scape de datorii, dar nu-i prea iese… Matilde vrea sa fie un criminal asa cum a vazut in filme, dar incercarile ei duc la situatii de multe ori comice. Productia parodiaza pe alocuri genul filmelor de actiune cu o „femme fatale” protagonista, ce a luat amploare la Hollywood.
Claudia a studiat actoria in Los Angeles, la Scoala Dianei Castle, „The Imagined Life” , dupa ce in Romania a urmat cursurile Facultatii de Arte, clasa Virgil Ogasanu (2003-2007), Universitatea Hyperion. Claudia a fost recomandata pentru acest rol de catre directorul de casting Florin Kevorkian, care a lucrat – de-a lungul timpului – cu celebritati precum Francis Ford Coppola.

Scenariul filmului „Terapie pentru crima” a fost nuvelizat si va aparea la editura Tritonic ca roman, cu titlu omonim, simultan cu filmul. O versiune „work in progress” a fost proiectata in cadrul Festivalului International de Psihanaliza si Film (Bucuresti, noiembrie 2013), si a fost apreciata de Irina Margareta Nistor. Filmarile s-au desfasurat exclusiv in Bucuresti, in regim independent. Filmarile au inceput in luna iulie 2011, si s-au desfasurat pe parcursul a 40 de zile, bugetul productiei fiind de 100.000 de dolari.

Filmul va beneficia de lansarea unui nou single, la mijlocul lunii septembrie, interpretat de Cream (Claudia Pavel, interpreta rolului principal) al carui videoclip este realizat in proportie de 70% cu imagini din film, special pentru o promovare in randul spectatorilor tineri si activi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.