Estima Motors, distribuitor Toyota in Braila, in parteneriat cu Teatrul Maria Filotti Braila va invita joi, 18 septembrie, de la ora 19.30 la Showroom-ul Toyota pentru a viziona spectacolul „Operele Complet Prescurtate ale lui William Shakespeare” de J. Borgeson, A. Long ?i D. Singer. Evenimentul este prilejuit de aniversarea a 10 ani de la deschiderea reprezentantei Toyota la Braila, moment pe care organizatorii s-au gandit sa-l sarb?toreasca printr-o seara speciala de teatru. Spectacolul invitat a fost realizat in Bucuresti la Teatrul de pe Lipscani, regia este semnata de Eugen Gyemant, scenografia apartine lui Tudor Prodan, iar din distributie fac parte urmatorii actori: Dan Radulescu, Andrei Seu?an, Daniel Haralambie/ Ionut Grama.
Un show provocator, in care trei actori executa intr-o ora si douazeci de minute toate piesele si sonetele lui William Shakespeare. Toata poezia, pasiunea, energia si delicatetea operelor lui Shakespeare este prezentata intr-un numar de virtuozitate care amesteca opera, circul, tragedia cea mai sublima, happening-ul si spectacolul horror intr-un ghiveci gustos si hranitor.
Intrarea la aceasta reprezentatie va fi posibila in baza unor invitatii pe care le puteti obtine, in limita locurilor disponibile, de la Showroom-ul Estima Motors, Strada Dorobantilor nr. 669, tel: 0239.606040, sales@toyota.ro,TOYOTA BRAILA – Estima Motors

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.