Dupa hitul ”Iti arat ca pot”, single-ul motivational care s-a clasat pentru multe saptamani pe locul 1 in topurile de radio si tv si care a castigat premiul Best Pop la Romanian Music Awards 2014, Adda lanseaza single-ul ”Sunt bine”, o continuare a povestii in care ne-a aratat ca poate.

In piesa asta cred ca ne regasim cu totii. Toate versurile si compozitiile mele se bazeaza pe ceea ce simt eu, iar cand am scris ”Sunt bine”, impreuna cu Marius Moga si restul artistilor talentati din echipa DeMoga Music, am simtit sa transmit oamenilor mesajul ca nu poti tr?i fara iubire. Sunt foarte fericita ca am filmat cu Iulian Moga, am luat cursuri de echitatie special pentru acest clip si o sa merg in continuare, pentru ca am dezvoltat o relatie foarte speciala cu Elic, calul pe care il puteti admira in videoclip. Am emotii! Este al 2-lea single pe care il lansez dupa ”Iti arat ca pot” si sper din suflet sa va placa!”, spune Adda.

”Sunt bine”, o piesa cu mesaj puternic, este inspirata din sufletul si trairile Addei, asa cum ne-a obisnuit pana acum in piesele lansate – ”Loverboy”, ”Cu drag” si ”Iti arat ca pot”. Adda a compus piesa impreuna cu Marius Moga, Ionut Vasilache si Robert Toma, artisti cu care lucreaza inca din 2011, cand a intrat in familia DeMoga Music.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.