Astazi, Teatrul Maria Filotti va juca spectacolul CASA de Evgheni Griskovet si Anna Matison , regia Sanziana Stoican in deschiderea Festivalului Teatrelor Dunarene, editia a XVII-a, care se desfasoara la Giurgiu, in perioada 6 – 10 octombrie 2014.
Este o participare deja traditionala, care se adauga celor din anii precedenti , intr-un parteneriat care onoreaza ambele teatre , precum si publicul acestora. Spectacolul CASA aduce la rampa pe cunoscutii actori Alin Florea, Ramona Ginga, Emilian Oprea, Liviu Pintileasa, Liliana Ghita, Valentin Terente, Corina Georgiana Bors si Marius Exarhu.
Regia apartine Sanzianei Stoican, iar scenografia este semnata de Valentin Varlan. Spectacolul „Casa”este apreciat de publicul brailean, a fost jucat cu succes pe scene din Bucuresti si din alte orase ale tarii si a beneficiat de cronici pozitive din partea criticii de specialitate.
Programul FestivaluluiTeatrelor Dun?rene cuprinde, ca de fiecare data, reprezentatiile unora dintre cele mai bune teatre din tara si strainatate

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.