Povesti-de-familie-10

Teatrul Maria Filotti va invita sa vizionati sambata, 11 octombrie, orele 18.00, la Sala Studio, spectacolul “POVESTI DE FAMILIE ” de Biljana Srbljanovic , regia Vlad Cristache. POVESTI DE FAMILIE este un spectacol de referinta al Teatrului Maria Filotti, plin de dinamism, o reteta scenica captivanta, spusa de tineri extraordinar de talentati. Pe regizorul Vlad Cristache il recomanda colaborarea cu teatrul brailean(inceputa in anul 2010 odata cu montarea spectacolului Peer Gynt, productie pentru care a fost nominalizat in 2011 la Premiul de Debut al Galei Premiilor UNITER), precum si recenta premiera „Leonce si Lena” de Georg B?chner . Povesti de familie a fost realizat in 2011 si a fost prezent la Festivalul National de Teatru, editia 2012, aspect esential pentru definirea lui Vlad Cristache drept unul dintre cei mai talentati regizori tineri ai momentului. In distributie : Emilia Mocanu , Alexandra Salceanu , Ionut Visan si Silviu Debu . Scenografia spectacolului, inspirat aleasa de Gheorghe Mosorescu, nuanteaza maiastru ideea regizorala.

poza_bagheta_magica_2

Duminica, 12 octombrie, la Sala Studio de la ora 12.00, Teatrul Maria Filotti Braila prezinta spectacolul de magie” BAGHETA MAGICA”, realizat de actorul magician Andrei Teasca, fondatorul Teatrului de Magie din Romania. O premiera nationala din distributia careia fac parte actorii: Adrian Stefan – magicianul, Narcisa Novac – asistenta magicianului si Corina Bors – printesa. Spectacolul este o premiera nationala si se adreseaza in egala masura publicului tanar, dar si celui adult dornic si deschis la povesti si miracole.

fidelitate-21

Tot duminica, 12 octombrie la Sala Studio, de la 18.00, sunteti invitati la cea de a IX a editie a proiectului TMF Independent, o editie speciala in care se va juca unul dintre cele mai bune spectacole ale Teatrului ACT din Bucuresti. „FIDELITATE ”, piesa scrisa de Chazz Palminteri si regizata de Dragos Campan are o distributie de exceptie: Adelaida Zamfira, Gheorghe Ifrim si Florin Busuioc.
Aceasta piesa este pentru prima oara pusa in scena in Romania. Exista numeroase montari pe scenele americane, precum si o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avandu-l in distributie chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joaca alaturi de Cher (Margaret) si Ryan O’Neal (Jack Connor). ”Poveste din Bronx” este filmul care-l aduce pentru prima data pe Chazz Palminteri in atentia publicului larg si in calitate de scenarist si dramaturg.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.