Cu o voce puternica, care emana caldura si reuseste sa poarte ascultatorul prin tot portativul de emotii umane, Feli, frumoasa artista care ne-a cucerit la Vocea Romaniei, isi lanseaza astazi single-ul „Cine te crezi?”, alaturi de HaHaHa Production si Cat Music.

Single-ul „Cine te crezi?”, compus de Feli, alaturi de Serban Cazan si Smiley, este o piesa extrem de sensibila, care pune in valoare calitatile vocale remarcabile ale artistei. Versurile pline de expresivitate si incarcate cu emotie poarta in totalitate semnatura cantaretei.

„<> descrie o poveste reala: uneori o relatie poate fi toxica, iar detasarea poate fi foarte grea. Este o experienta prin care am trecut multi dintre noi intr-un moment al vietii, sau la care cel putin am fost martori,” spune Feli.

Videoclipul piesei este o productie HaHaHa Video Production, in regia lui Catrinel Danaiata. A fost filmat intr-un vechi conac boieresc, un cadru misterios care transpune perfect dramatismul povestii de dragoste.

Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii” si nu isi poate imagina un mod mai bun de a se exprima decat prin muzica. S-a remarcat la Vocea Romaniei, fiind unul dintre concurentii creditati cu cele mai mari sanse la castigarea concursului.

Artista nu era insa la primul contact cu muzica. In adolescenta a cantat intr-o trupa pop-rock („Aliens”), a lucrat alaturi de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a indreptat c?tre sfera hip-hop unde s-a implicat in cateva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya si Guess Who, toate aceste experiente ajutand-o sa-si defineasca stilul. Din 2014, Feli a luat decizia sa se al?ture echipei HaHaHa Production si sa lucreze pentru propriul proiect muzical.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.