INNA a lansat videoclipul piesei “Fata din randul trei”, care a fost publicata pe contul de YouTube al artistei saptamana trecuta de ziua ei. Videoclipul a fost filmat in Bucuresti de Bogdan Daragiu, regizor si DoP al lyrics video “Good Time”, dar si INNA – “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You”, “Girls Go La”, Dara cu INNA, Antonia si Carla’s Dreams – “Fie ce-o fi”.
Piesa a fost scrisa special pentru INNA pentru a-si casinoin.us canta povestea tuturor fanilor si celor ce o apreciaza, dar si tuturor acelora care au nevoie de o motivatie pentru a-si indeplini visurile, oricat de imposibil de neatins par.

Impartasesc cu voi o parte din emotiile traite de-a lungul carierei mele prin aceasta piesa si acest videoclip pe care ori de cate ori il vad, imi dau lacrimile!”, a declarat INNA.

“Fata din randul trei” a fost compusa de baietii de la The Farmers, cu care INNA a lucrat pentru piesele “Spre mare” si “P.O.H.U.I”, dar si cu Antonia pentru “Jameia” si “Hurricane”.

INNA urmeaza sa sustina concerte in Rusia, Polonia in perioada urmatoare, sa participE la sesiuni in studio si se pregateste sa lanseze piese noi, pe langa cele care au fost incluse pe EP-ul “Summer Days”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.