Sambata si duminica seara, romanii au visat cu ochii deschisi: peste 8.000 de fani Loredana au fost prezenti la concertele din weekend ale artistei, de la Sala Palatului.

Spectatorii au avut parte de mai bine de doua ore de muzica buna, momente speciale, acrobatii si invitati de exceptie: Marius Moga, Puya, Roman Iagupov de la Zdob si Zdub, Amir, Nicu Covaci si corul de copii Nostalgia.

Loredana a interpretat 30 de piese si a schimbat 13 tinute spectaculoase de-a lungul concertului. Printre melodiile interpretate s-au numarat “Extravaganza”, “Zig-zaga”, “Lumea ta”, “Aromaroma”, “Marioara de la Gorj”, “Departare”, “Cine te crezi” sau “Risipitor”, cel mai nou single al artistei.

Showul s-a incheiat memorabil, cu piesa “O fata singura-n noapte”, pe care Loredana a cantat-o in premiera la primul sau concert de la Sala Palatului, in urma cu 20 de ani.

Visul a inceput sambata, o data cu zapada care s-a revarsat din cer, schimband magic decorul, purificandu-ne sufletele pentru Reverie. Am visat cu ochii deschisi alaturi de miile de oameni din sala! Va multumesc ca sunteti in viata mea!!! Va iubesc!”, a spus Loredana.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.