Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, a lansat in aceasta seara primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cersesc iubire”, compusa de Radu Sirbu & Sianna si produsa de Rassada Music.Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean.
Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare. Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si seducandu-l pe interpret.

Dima Trofim: “Desi am destula experienta in ceea ce priveste filmarile, in ziua respectiva am trecut prin tot felul de stari. Stiind ca trebuie sa dau totul si ca toti acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emotii… atat pozitive, constructive, cat si unele total neintelese, mai ales cand filmam alaturi de Iulia, este o femeie superba si e foarte greu sa te mai concentrezi la ceva in afara de ea. De fapt, acesta asta a fost rolul meu: sa ma las sedus, cucerit, dominat de ea. Este o poveste cu multa nebunie, pasiune si chimie”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.