Teatrul Maria Filotti Braila va invita sambata, 8 noiembrie de la ora 18.00, la Sala Studio la cea de a X – a editie a proiectului T.M.F .Independent. De aceasta data, un spectacol produs de Doctor’s Studio si Godot Cafe Teatru Bucuresti, LSD SHOW (Laughing. Seeking. Dreaming. Trei etape ale unei cautari) de Cristopher Durang, regia Horia Suru care a montat la Braila in stagiunea 2011-2012 , Domnului profesor , cu dragoste! , un spectacol apreciat de publicul tanar , dar si de cel adult . Scenografia apartine lui Marian Vasii, LSD SHOW este o productie in care ii puteti vedea pe doi dintre cei mai talentati tineri actori din tara, Isabela Neamtu si Matei Chioariu.
In trecerea noastra prin lume, mai agresiv sau mai poticnit, mai disperat sau mai voalat, fiecare dintre noi cautam pe cineva care sa ne fie alaturi, la bine si la rau. La raul cauzat de poluare, de gaura din stratul de ozon, de opresiunea politicului sau de ignoranta maselor. Si la binele… dar cine mai stie ce cauzeaza binele in zilele noastre?
LSD Theatre Show este spectacolul stralucitor si zgomotos al cautarii unei priviri intelegatoare in masa inerta a ochilor goi ai societatii. O societate in care ni se cere sa functionam cuminte si uniform dupa reguli stabilite mereu de altii, mereu cu mult inainte sa ajungem noi aici, mereu mai intelepti si mereu avand Dreptatea, sau pe Dumnezeu sau Legea de partea lor.
Si atunci, exploziv, penibil si zgomotos, cream spectacol si distrugem legi. Uneori spectacolul e puternic si schimba cutume. Alteori ne prabusim fara suflare si nu ramane nimic in urma lui. Doar fum si o caldura stranie, ca in urma unui foc de arma.
LSD Theatre Show nu este teatru. Este spectacol.

PREMII:
Cel Mai Bun Actor Matei Chioariu in cadrul UNDERCLOUD – Festivalul de Teatru Independent de Orice, editia a 6-a 2013
Cel Mai Bun Actor Matei Chioariu in cadrul Maratonulul de Teatru Independent – Bucharest Fringe, editia a III- a, Bucuresti, 2013
Participari in festivaluri:
Festivalul International de Teatru Nou, editia a II-a, Arad, 2014
Respira Teatru – 25 de ore de Teatru Non Stop, editia a IV- a, Sibiu 2014
Undercloud – Festival de Teatru Independent de Orice, editia a VI- a, Muzeul Taranului Roman, Bucuresti, 2013
Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, editia a III- a, Bucuresti, 2013

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.