Este una dintre cele mai bune voci, pe care tara noastra le are, si un adevarat muzician. Paula Seling este de-o complexitate muzicala de neegalat, iar acest aspect o face sa fie in topul adevaratilor interpreti din Romania.
Ne-a reprezentat, de doua ori, la Eurovision, a lansat, cu putin timp in urma, single-ul “Solo”, iar acum revine cu un videoclip de exceptie, pentru o piesa de suflet, intitulata “Acasa”.
Materialul video a fost filmat in Romania si Grecia. In plus, cadrele cu natura au fost filmate in Patagonia si ii apartin unui lui Adam Colton, care a fost foarte amabil si a permis folosirea acestora si in clipul frumoasei noastre interprete.

Piesa “Acasa” am scris-o fara sa imi propun, a fost inspirata de starea de dor, de dorinta de intoarcere la echilibru, la iubire, la Dumnezeu. A venit…de nicaieri. Are doua semnificatii: una se refera la ceea ce simte si intelege fiecare dintre noi despre locul pe cate il numeste “acasa”, dar si despre întoarcerea la Dumnezeu, cand “acasa” este o stare de bine. Am lucrat la orchestratie cu Andrei Tudor, profesorul meu de Compozitie de la Conservator, dar si colegul meu de scena. Nu are nici un scop comercial, nu ma astept sa fie difuzata nicaieri, este unul din cantecele scrise din dorinta de a vindeca ceva, in suflet, atunci cand are nevoie de liniste si de o viziune in echilibru asupra lumii.” (Paula Seling)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.