Celmai hot artist Roton lanseaza astazi un single iesit din tiparele comunului si vine cu o propunere la inaltime. Stay tuned, she’s on fire!
Pe Jessica D o stiti din colaborarile ei cu Glance, DDY Nunez si Marquess. Astazi, tanara artista lanseaza teaserul celui mai nou single al sau Da-mi cu high – piesa produsa in studioul Stereo Milk de catre Mihai “Miki” Postolache si Stefan Marin si masterizata de John Puzzle.
Prima data cand am ascultat piesa la Stereo Milk recunosc ca poate am avut aceeasi reactie ca si voi, cei care ati dat play acum. Este o piesa indrazneata! Dar este altceva fata de ce ascultam pe piata romaneasca muzicala de acum! Acesta este un mesaj in care, cu siguranta toti ne regasim dar nimeni nu are curajul sa-l transmita asa! In toti exista pasiune iar Da-mi cu High reda cel mai bine starile prin care treci in momentul cand simti dorinta pentru ceva sau cineva. Atunci nu ramane decat sa ai curajul sa spui, sa faci ceea ce simti, lasand la o parte “hainele” si sa fii TU pentru persoana pe care o vrei si o iubesti, asa cum nu te-a vazut nimeniJessica D
Pentru noul single, Jessica D a facut o sedinta foto incendiara in viziunea lui Dimitri Caceaune– cel mai cautat fotograf in acest moment din Romania, cu ajutorul lui David Gal pe partea creativa si design, AndraMoga pe styling, iar de look s-au ocupat Ioana Cristea (make-up) si Iulian Urlan (hair).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.