Okapi Sound a lansat ieri seara clipul „Instincte Primare”, cel de-al patrulea videoclip de pe mixtape-ul „OkapiTati”, lansat in urma? cu aproximativ doua luni pe canalul oficial de YouTube si pe www.okapisound.com, unde materialul este disponibil pentru download gratuit.

„Instincte Primare” a fost produsa de Motzu, mixata si masterizata de Grasu XXL si Mitza la Okapi Sound Studio si reprezinta? una dintre cele doua piese ale lui Nane de pe mixtape. Clipul a fost filmat pe parcursul unei singure zile, in Bucuresti, in regia lui Ionut Trandafir (Trandafilm), regizor cu care Nane a colaborat si pentru videoclipurile „Noi 2” si „Modalitate”.

Piesa este una care, in primul rand, ridica un semn de intrebare legat de deciziile anumitor tinere. Subiectul piesei este pentru foarte multa lume unul tabu, dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa-l ignoram, mai ales pentru ca il vedem cu totii. Dupa „Noi 2” si „Modalitate”, am lucrat impreuna cu Trandafilm si la „Instincte Primare”. Ne-am sfatuit in asa fel incat clipul sa te faca sa deschizi ochii si sa fii mai constient de ce anume se poate intampla fara o educatie corespunzatoare. O sa va placa mult!”, a spus Nane

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.