Dupa aproape un an de absenta de pe piata muzicala romaneasca, The Marker revine cu o piesa noua, cu mesaj puternic, motivational adresat tututor locuitorilor Romaniei care vor sa faca un pas, primul pas pentru a schimba societatea in care traim.

Am compus si inregistrat “Primul pas” acum un an, dar am simtit ca acum este un moment potrivit sa o lansam tocmai pentru ca este Ziua Nationala a Romaniei, dar si datorita evenimentelor din ultima perioada care au avut loc in societatea romaneasca. Energia si bucuria romanilor de a se uni si de a actiona pas cu pas sa schimbe lucrurile care ii nemultumesc ne-au motivat si pe noi sa lansam piesa aceasta astazi”, a declarat Paul Mates, solist in trupa The Marker.

“Primul pas” a fost lansata impreuna cu videoclip filmat in Brasov, regizat, filmat si editat de Bogdan Daragiu (lyrics video “Good Time”, dar si INNA – “Spre mare”, INNA – Rock the Roof Venice Beach, Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono – “Kiss You”, “Girls GO LA”, Dara cu INNA, Antonia si Carla’s Dreams – “Fie ce-o fi”).

Noul single The Marker are un sound mai matur fata de piesele anterioare si a fost compus si produs de The Farmers (“Spre mare”, “Fata din randul trei” – INNA, “Hurricane”, “Jameia” – Antonia, “Intoarce-te acasa” – Holograf feat. Antonia).

In ultimul an, The Marker au lucrat in studio la piese noi care vor fi lansate in perioada urmatoare impreuna cu Global Records si Roton.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.