Social Act Theatre, singura trupa de teatru independent din Galati aduce pe scena teatrala locala un nou show de improvizatie. Desi va purta acelasi nume ca in trecut, I’M PRO SHOW-ul iernii 2014 va fi unul mai proaspat, mai dinamic si mai interactiv fata de ce ne-am obisnuit.

Despre ce este vorba?
Timp de o ora si 30 de minute, 4 actori, 1 prezentator si 1 pianist vor tine piept unor probe de atentie si de agilitate muzicala, toate petrecandu-se in ton cu “acordurile” publicului si doar pentru deliciul acestuia.

Ce se intampla, de fapt?
Realitatea este una singura: se imparte spectacolul de improvizatie in mai multe momente, se stabilesc regulile fiecarei probe impreuna cu publicul, se striga “act”, se improvizeaza si, cel mai important, se rade copios.
In cazul in care rundele devin prea usoare pentru cei 4 actori se schimba randuiala jocului pana cand pe chipul acestora se va putea citi cu usurinta “suferinta” tragico-comica.
Nu vor lipsi voluntarii din public, dar nici surprizele pe care le vom face cunoscute la momentul potrivit.

Cine este invitatul special?
Dragos Muscalu, invitat de onoare al trupei Social Act Theatre este unul dintre figurile moderne ale improvizatie. Si-a inceput ascensiunea in teatru inca din anul 2000, iar in prezent isi “exerseaza” talentul de improvizator in trupele Just Push Play si Freeze!.

Mai multe detalii despre actorul, improvizatorul, MC-ul si trainerul Dragos Muscalu puteti citi aici: http://www.dragosmuscalu.ro/

Cum, cand si unde?
Intr-o zi de joi, pe 11 Decembrie, incepand cu ora 19.00 pe scena Teatrului Dramatic “Fani Tardini” din Galati.

Adresa este Str. Domneasca, nr. 59, telefon 0236412745.

Pretul biletului este de 25 lei si poate fi achizitionat de la caseria Teatrului Dramatic “Fani Tardini”.

Numarul locurilor este limitat si chiar daca afirmatia pare o smecherie de marketing, e pe bune!

One Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.