In luna cadourilor, Adriana Rusu vrea ca Mosul sa ajunga in casele tuturor, asa ca artista a lansat o piesa vesela si optimista, numita, sugestiv, “Mosule”. Cunoscuta in urma colaborarii cu Tataee de la BUG Mafia, alaturi de care a cantat piesa „Noi doi”, Adriana Rusu a revenit pe scena muzicii romanesti cu o schimbare de stil si doua proiecte noi: “Arde” si “Primul Pas”, iar acum, artista de peste Prut ne ofera piesa “Mosule”, despre care a spus:
De cativa ani imi doream sa lansez o pies? vesela, de stare, care sa aduca bucurie in suflet atunci cand o asculti si impreuna cu gasca de la Smash Production am realizat acest lucru.”
Videoclipul, care poarta marca lui Codrin Roibu (cunoscut in industria muzicii datorita conceptelor de imagine pentru artisti de top), s-a filmat timp de 21 de ore.
Adriana Rusu a povestit cu zambetul pe buze cum a fost la filmari:
La clip a fost mare agitatie, mai ales ca am avut langa noi un caine nu tocmai cuminte, ci chiar nazdravan, care era inconjurat de foarte multa lume. Pe de alta parte, Sara, fetita de un an si patru luni, a fost un ingeras si s-a bucurat sa fie in centrul atentiei.
Productie: Smash Production, Muzica & text: Sorin Seniuc, Mihaela Seidan, Anastasia Sandu.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.