Dupa succesul pe care l-a inregistrat cu cel mai recent single, cantat impreuna cu Andra („Asa e dragostea”), Liviu Teodorescu lanseaza o noua piesa in curand marca DeMoga Music: „Un loc in viata ta”, iar videoclipul, in regia lui Iulian Moga, va fi pe tv in doar cateva zile.
Filmarile acestuia au avut loc la 50 km de Bucuresti, intr-o casa frumoasa, destinata tinerilor proaspat casatoriti, care vor sa-si petreaca „saptamana de miere” intr-un cadru pitoresc si rural. Scenariul ni-i aduce in prim-plan pe protagonistii a caror iubire e zbuciumata: ea este mereu nemultumita si conflictuala, mult prea ocupata ca sa aiba timp ?i de iubirea lor, in timp ce pentru el totul e simplu si nu cere decat „un loc in viata ei”.
Liviu Teodorescu, a carui traiectorie pare ca merge, constant, catre succes, a cochetat inca de mic cu teatrul, muzica, festivalurile si competitiile muzicale, cele mai notabile performante publice, in ultimii ani, fiind aparitia sa in serialul „Pariu cu viata” (Pro TV) si TV show-ul „Vocea Romaniei” – in cadrul caruia a atras atentia tuturor juratilor, care l-au vrut, fiecare, in echipa lui. Liviu Teodorescu l-a ales, insa, pe Marius Moga, in studioul caruia compune, de doi ani, piese pentru artisti romani de top, precum Amna, Ruby si Adriana Rusu.
Celelalte doua single-uri ale artistului – „Esti Piesa” si „Electronic Symphony” (un feat. cu LuKone) sunt si ele, cantate vers cu vers, de catre fanii tineri ai lui Liviu Teodorescu, pe la concertele din tara.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.