Indiferent de limba in care alegi sa descifrezi piesa Bounce, mesajul ramane acelasi: dragostea iti face inima sa tresalte! Si cand mai pui la socoteala si primavara care sta sa apara, nu ai cum sa stai deoparte.

Piesa Bounce reprezinta cel de-al treilea single semnat Miryam si totodata, un featuring cu insusi producatorul piesei Magic Juice(Marius Rozsdas). Lansat sub labelul d:traxz, Bounce aduce primavara in difuzoare prin combinarea versurilor romantice si optimiste cu linia melodica super energica.

De la primul play dat piesei Bounce in studio, m-am indragostit de vibe-ul pozitiv pe care il transmite si impreuna cu echipa mea, am decis ca acesta va fi urmatorul meu single. Feedback-ul bun venit din Coreea si Japonia ne confirma alegerea. Speram sa o faceti si voi!”, declara Miryam.

Dupa debutul inregistrat cu piesa One Love si succesul online obtinut de featuring-ul sau cu rapperul Kafu pentru melodia Zece vieti, Miryam Radulescu Anabtawi, pe numele sau real, este hotarata sa dea un refresh topurilor muzicale romanesti si nu numai.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.