Dupa succesul rasunator al hitului “All About That Bass” si al turneului “That Bass Tour”, Meghan Trainor lanseaza videoclipul piesei “Dear Future Husband”, o incursiune intr-o lume retro, in care artista testeaza potentialul unor posibili soti.

Nominalizata premiilor Grammy, Meghan Trainor a anuntat datele celui de-al doilea turneu – The MTrain Tour, care sustine lansarea primului sau album – “Title”. Mai mult, artista a fost nominalizata la 2 categorii in cadrul “Kids Choice Awards” – Favorite New Artist si Song of the Year, premii ce vor avea loc pe 28 martie 2015.

Albumul “TITLE” a avut vanzari de peste 237,500 de unitati in prima saptamana de cand a fost lansat si a devenit unul dintre cele mai bine vandute materiale discografice ale unei artiste debutante, din ultimii 5 ani. Albumul a dominat topul iTunes din SUA si a ocupat prima pozitie in alte 67 de tari.

Cat despre primele doua single-uri extrase de pe album, “All About That Bass” a fost no 1 in 58 de tari, a avut peste 10 milioane de descarcari, 275 de milioane de streaming-uri online, 700 de milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent, iar cel de-al doilea single, “Lips Are Movin”, a primit discul de platina din partea RIAA si a ajuns in top 5 Billboard Hot 100 si la peste 40 de posturi radio si are peste 180 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.