Sandra N lanseaza astazi un nou single marcat de ritmuri vibrante, pline de caracter. “Ballerina” , cea mai noua creatie izvorata din laboratorul de hituri al lui Adrian Sina, ne-o prezinta pe Sandra executand miscari de dans ametitoare in videoclipul regizat de Alex Ceausu.
Fimarile au durat 12 ore, timp in care ne-am confruntat cu temperaturi destul de scazute. Atmosfera a fost insa atat de frumoasa si destinsa incat am uitat de frig si am lucrat cu cea mai mare placere. Sandra a fost minunata, intotdeauna se simte bine pe platourile de filmare si asta se poate vedea si in rezultatul final”, a declarat regizorul clipului.
Sandra continua drumul spre succes, dupa victoriile in plan muzicale inregistrate alaturi de Adrian Sina cu piesele “Boracay”, “Angel” si “I’m Sorry” – adevarate hituri internationale, care s-au auzit din Europa si pana in India, dar si cu “Liar” – o piesa sincera si cu un ritm ademenitor, ce a cucerit numerosi fani din intreaga lume. Printre succesele autohtone ale Sandrei se numara si colaborarea cu Marius Nedelcu, “Te joci cu mintea mea”, care a adunat peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.