Dominique, interpreta piesei “Eroul meu”, cantata impreuna cu Krem, si trupa care o acompaniaza pe artista in concerte, Triplu Sec au cantat in seara de 5 aprilie la evenimentul caritabil “A Chance For Charity #2”. Frumoasa artista a interpretat live 100 % atat un cover al super-hitului “All about that bass”, cat si piesa “Eroul meu”, pentru ca, mai tarziu sa-l acompanieze pe Blazon intr-un moment de exceptie, ce a facut tot clubul sa vibreze de energie.

M-am simtit foarte bine la concertul caritabil si ma bucur ca am putut si eu sa contribui putin la ajutorarea copiilor bolnavi si saraci. Publicul mi-a dat o energie foarte mare si am reusit sa duc tot momentul pana la capat si sa iasa totul foarte aproape de ce mi-am dorit. Am ramas foarte surprinsa de faptul ca au cantat alaturi de mine melodia “Eroul meu” si de faptul ca o cunosteau atat de bine”, a declarat Dominique.

Pe scena “A Chance For Charity #2” au mai urcat fetele de la Fo’Bidden, care au oferit un moment foarte fierbinte, Mellina, Andrei Leonte, Sabrina Fabian, Mike Diamondz si multi altii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.