Castigatoarea festivalului “Flori de Mai 2014” NesteA, pe numele ei real “Alexandra Nestea” revine in atentia publicului cu un nou single in colaborare cu JUJU, fost concurent X Factor care s-a facut cunoscut prin colaborarile sale cu Simona Nae (Doi Nebuni) sau Jo (Inapoi).
Piesa “It’s Not Over” a fost produsa de Radu Sirbu in studiourile Rassada Music si este un catchy track ce combina mai multe stiluri muzicale cu o atitudine si energie pozitiva.
Cu piesa aceasta vreau sa va aducem vara si soarele chiar si atunci cand este innorat afara. Mi-a placut mult colaborarea cu toata echipa, ne-am distrat maxim la inregistrari iar rezultatul este unul pe masura. Oficial deschidem sezonul de vara cu o super piesa“, a declarat NesteA.
Juju:It’s Not Over este o piesa de vara, cu o tema instrumentala foarte interesanta, pe care sunt sigur ca lumea va dansa si se va distra.
Stim ca ascultatorii vor simti energia pozitiva pe care vrem sa o transmitem prin intermediul acestei piese si speram sa o auzim la toate pool party-urile de pe litoral, in aceasta vara
“.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.