Duminica, 17 mai, a avut loc la Bucuresti Festivalul National de muzica pop “Music, my love”, editia a II-a, organizat de reputata interpreta de muzica usoara, profesoara de canto la Scoala Populara de Arte Bucuresti, precum si textier si compozitor, doamna Viorela Filip, membra a U.C.M.R. si a W.A.F.A. cu sediul in Malta. Din juriu au facut parte, alaturi de doamna Viorela Filip, directorul festivalului, domnul Cristian Alivej- compozitor si profesor de canto, doamna Gabriela Sauciuc-Cicone- compozitor si textier, profesoara de canto, interpreta de muzica pop, domnul profesor Stefan Iordache si doamna profesoara Mihaela Iordache. A fost o competitie foarte stransa, cu aproape 70 de participanti, toti foarte bine pregatiti , desfasurata ca un maraton intre orele 10-19.
Braileanul Doru Ciutacu a reusit sa impresioneze din nou juriul cu vocea sa. Pentru prestatia sa deosebita, tinuta scenica si interpretarea sensibila a piesei „De dragul tau” a fost rasplatit cu Trofeul categoriei 16-18+ ani, desi a fost cel mai tanar interpret la aceasta categorie.
Totodata, in zilele de 15 si 16 mai s-a desfasurat la Casa Tineretului din Braila Festivalul National “Armoniile Dunarii”. Cu un juriu de exceptie , din care au facut parte domnul compozitor Zsolt Kerestely, domnul compozitor Mihai Vanica- presedintele juriului, domnul compozitor si interpret Adrian Ordean- creatorul trupei “ASIA”, doamna profesoara Adriana Toma- directorul festivalului si doamna profesoara Galina Cojocari, festivalul s-a bucurat de un mare succes. Dupa ce au trecut de o severa preselectie, participantii , repartizati in trei grupe de varsta : 7-10 ani, 11-14 ani si 15-18 ani, toti foarte bine pregatiti, au pus la grea incercare juriul festivalului.
Doru Ciutacu, evoluand la categoria 16-18 ani, a interpretat la un inalt nivel calitativ melodiile “Hero” si “De dragul tau”. Evolutia sa i-a adus premiul al II-lea la categoria sus-mentionata.

Detalii despre artist

Doru Ciutacu ( 16 ani) a participat la emisiunile “Numai cu acordul minorilor” si Televiziunea copiilor” ale regretatului realizator de show-uri TV, Titus Munteanu, timp de 6 sezoane, fiind prezentator si interpret intr-unul din sezoane. A participat de asemenea la emisiunile-concurs TV ” Ploaia stelurelor(TVR) si Fresh Mania (National TV). Detine titlul de Mini Mister World si trofeul festivalului din Turcia. A aparut la aproape toate televiziunile din Bucuresti in emisiuni muzicale. A jucat in 7 filme muzicale,alaturi de maestri precum Jean Constantin. Are 4 carti publicate de poezie si proza. Este elev al Liceului de arte “Haricleea Darclee”, Braila, clasa canto muzica usoara. Ia lectii de canto, pian si chitara. Pe parte muzicala a lucrat cu artisti precum Marius Teicu, Viorel Gavrila, Viorela Filip.
Are in palmares multe premii nationale si interna?ionale la concursuri de interpretare muzica usoara. Dintre ultimele premii: Marele trofeu al Festivalului International “Ceata lui Pitigoi” Galati 2014, Marele trofeu al Festivalului Axiopolis 2014, Trofeul grupei festivalul “Primavara incepe cu tine” Buzau 2014, Premiul I Sulina 2014 si recentul Trofeu al Festivalului “Floare de april” din luna aprilie a acestui an de la Tecuci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.