Acuma avem motive de sarbatoare: CRBL isi sarbatoreste ziua de nastere, cum altfel, decat cu un nou single: “Acuma am, acuma n-am”.

Artistul care compune rime bine legate ne surprinde inca o data cu un single si clip in stilul lui caracteristic: Unic. Amuzant. Cameleonic. Intr-un cuvant – CRBL.

De aceasta data, artistul apeleaza la acea rutina zilnica, cu relaxare, bucurie, energie, cu multiple situatii inspirate din realitate, din care nu lipseste autoironia si o doza de sarcasm.

Intr-o zi am primit un telefon din partea prietenului Smiley care mi-a propus aceasta piesa. Clar era pentru mine. Nimeni altcineva nu putea sa-si asume o astfel de piesa. Cum eu m-am hotarat sa las ceva in urma, am zis DA pe loc. Referitor la videoclip, am descoperit cu ceva timp in urma, in timp ce cautam sa fac o aplicatie CRBL, aplicatia MY IDOL care m-a fascinat si amuzat in acelasi timp. Am hotarat sa fac un clip din aceasta aplicatie. Chiar va invit pe toti sa va distrati sau sa faceti cadouri celor dragi. Sper sa va placa. Atat piesa, cat si videoclipul au mult suflet in ele si sper sa va aduca cel putin un zambet si, de ce nu, sa va motiveze“, declara CRBL.

CRBL continua colaborarea cu studiourile HaHaHa Production, iar piesa “Acuma am, acuma n-am” este compusa de catre artist, alaturi de Vlad Popescu, Alex Racovita, Marius Pop, Smiley, Vlad Munteanu si Ioana Sihota.

Proiectul animat pentru video este realizat de catre Black Film, echipa cu care artistul colaboreaza de ceva timp pentru videoclipurile pe care le lanseaza, fiind al 12 clip. Drept exemplu este si cel mai recent videoclip lansat de catre CRBL, “Din studio”, o incursiune in jungla urbana cu un mix de elemente, cu stari inedite si multe personaje.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.