“Pana cand?” este numele noului single pe care Laura Gherescu il lanseaza astazi, impreuna cu CRBL. Noua piesa beneficiaza si de un videoclip emotionant, filmat pe acoperisul unei cladiri din Bucuresti.

Laura a fost extrem de incantata de colaborarea cu CRBL: “Prima imagine care mi-a venit in minte atunci cand am ascultat piesa a fost cea a lui CRBL. Mi s-a p?rut ca se potriveste cu vibe-ul melodiei si avand în vedere ca am lucrat cu el in urma cu vreo 10 ani, n-am stat pe ganduri si l-am sunat. A acceptat pe loc si s-a apucat sa construiasca scenariul clipului!”, a spus artista.

O cunosc pe Laura de multi ani, imi place foarte mult vocea ei. Cand am auzit piesa ‘Pana cand?’, mi-am dat seama ca ma potrivesc foarte bine in poveste, asa ca am scris in cateva minute partea mea! Ma bucur sa fac parte din acest proiect si sper ca melodia sa fie bine primita”, a spus ?i CRBL.

Noul single este compus in studioul Mango Music, de Mihai Gruia si Dorian Oswin, iar la versuri au contribuit si Laura Gherescu si CRBL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.