Frumoasa Lora se numara printre artistii care stiu sa surprinda foarte bine prin versurile si muzica lor starile din sufletul fiecaruia. Artista a lansat ieri noul sau single, “Ne impotrivim”, insotit de un videoclip de imagine.
Regizorul videoclipului, Michael Adrian Mircea, a reusit sa transpuna vizual emotia si mesajul piesei, iar Ema Uta (makeup), Cristina Diaconu (styling) si George Cozma (hair) au avut grija de imaginea Lorei.
Frica de a-ti recunoaste sentimentele, frica de a iubi este o calatorie spre iad. Iubirea este felul lui Dumnezeu de a-ti spune care este calea pe care trebuie sa mergi. Sfatul meu…paseste cu incredere. Nu conteaza cat dureaza, important e sa nu ignori sentimentele si sa ti le asumi. Multumesc dragei mele Theea, care a patruns in inima mea si a scos de acolo aceasta piesa, multumesc HaHaHa Production pentru incredere si sustinere si intregii mele echipe, de la management, casa de discuri, regizor, styling, make-up, pana la fanii care sunt a 2a familie si care cresc odata cu mine. Va iubesc pe toti si va multumesc pentru sustinere!“, a declarat Lora.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.