Dupa Inna – “Hot” si Alexandra Stan cu “Saxobeat”, Otilia este a treia cantareata romanca, cu un debut international spectaculos intamplat in ultimii 5 ani.
Succesul OTILIEI se cuantifica si in cele aproape 200 milioane de vizualizari ale piesei “Bilionera” pe canalele youtube, in licentierea piesei in America de Sud, toata Europa de Sud-Est si o parte din Europa de Vest. Pozitionarea pe primele locuri in topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru , Bulgaria etc. este sustinuta de faptul ca pentru aceasta perioada in agenda OTILIEI nu mai exista disponibilitate pentru evenimente.

Dupa ce a dezlantuit pasiunea fanilor si a cucerit topurile internationale cu “BILIONERA”, dupa ce a reusit sa isi impresioneze fanii de peste hotare in spectacolele pe care le-a sustinut in afara granitelor tarii, OTILIA dovedeste ca a castigat si aprecierea fanilor de pe Facebook. Mai exact, OTILIA a postat zilele trecute o fotografie care a reu?it sa stranga peste 70.000 like-uri pe baza naturaletii si frumusetii sale, aceasta a devenit virala si a fost vizualizata de peste 1,3 milioane de utilizatori ai platformei de socializare.

Cel de-al doilea single lansat, “Aventura”, se bucura la scurt timp dupa lansare de popularitate si locuri fruntase la radiouri din Polonia, Bulgaria, Turcia, Bulgaria si multe alte tari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.