Smiley si Jazzy Jo au lansat videoclipul piesei „My present for yo”, care contine atat imagini cu cei doi artisti, cat si secvente din filmul romanesc „Poveste de dragoste”.
Piesa a fost compusa de Serban Cazan, Ioana Sihota si Marius Pop, in studiourile HaHaHa. Cantecul a fost folosit pentru coloana sonora a productiei cinematografice „Poveste de dragoste”, ai carei protagonisti sunt actorii Dragos Bucur si Raluca Aprodu.
Filmul „Poveste de dragoste” a fost regizat de Cristina Iacob, iar premiera romaneasca a avut loc pe data de 27 noiembrie.
Colaborarea cu Jazzy Jo tras cortina peste #MaiMusic, campania în care HaHaHa Production a lansat 31 de melodii în luna mai. Totul s-a încheiat cu un mega-concert ce a avut loc pe 1 iunie la Arenele Romane.

Pentru ca incepe luna cadourilor, HaHaHa Production ne aduce in dar piesa de pe coloana sonora a celui mai nou film de Cristina Iacob: Poveste de dragoste. Sa aveti o luna plina de bine! La multi ani!, spune Smiley pe contul sau oficial de Facebook.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.