TWO si Mellina au lansat impreuna cu Mango Records si MediaPro Music, piesa “Vinovat”.

Single-ul este compus de Mihai Gruia si Dorian Oswin in studioul Mango Music. La versurile piesei a contribuit si Cosmescu Octavian Cosmin ( Cosy ) din echipa Mango .

“Vinovat” este o piesa sensibila, o noua abordare pentru stilul TWO. Am considerat ca Mellina, artista Mango Records care cu un an in urma facea furori impreuna cu Vescan cu piesa “Poza de album”, produsa tot in studioul Mango Music, este cea mai potrivita alegere pentru a canta refrenul piesei” declara Mihai Gruia.

Mellina este artista noastra pe care mizam la Mango Music si pentru care avem pregatite multe piese bune pentru 2016, piese pe care abia asteptam sa vi le aratam. Cand ne-am dat seama ca o voce de fata ar fi potrivita pentru refren, imediat ne-am gandit la Mellina iar ea a fost foarte incantata de propunere. Speram ca piesa sa ajunga la inimile oamenilor “, au declarat Mihai Gruia si Sorin Brotnei, membrii trupei TWO.

Videoclipul a fost regizat de Dongo Ionut si este filmat in 3 locatii din Bucuresti. In cadrele de dans ii gasim pe Bogdan Bolohan finalist la Roamanii au Talent si Cristina Diatcu.

One Comment

  • Aiden says:

    It is evident that the first image wiihtn the gallery is heavily influenced by the motion picture Blade Runner ; I will be very pleased if the fourth Blender Foundation Open Source Short Film is similar visually to the mentioned excellent cinematic achievement.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.