Angelo si Nicole Cherry ne incanta pe final de an cu o balada emotionanta, compusa in studiourile DeMoga Music. “Pot eu sa te urasc?” este intrebarea retorica ce ramane in urma unei relatii frumoase, presarata cu momente de neuitat, insa care nu s-a putut bucura de un final fericit.

Vocile si atitudinile celor doi artisti se impletesc perfect si reusesc sa dea viata unei piese cu suflu nou si cu un mesaj mai rar intalnit in peisajul muzical,

Ideea piesei o aveam de ceva timp, iar intr-o noapte, st?team la studio si lucram la ea impreuna cu Alex Parker. A intrat deodat? Marius, a auzit piesa, i-a pl?cut si ne-am pus pe compus liniile si versurile si gata piesa!”, a povestit Angelo.

Ideea de a o coopta pe Nicole a venit de la sine si se vede ca a fost o alegere inspirata: “De cand am auzit-o, am simtit ca asta trebuie sa fie urmatoarea piesa pe care o lansez, doar ca simteam ca ii mai trebuie ceva. Marius s-a gandit ca ar fi tare sa o cant impreuna cu cineva si primul nume care ne-a venit in minte a fost Nicole Cherry. Sper mult sa va placa!”, a adaugat Angelo.

Nicole Cherry a declarat: “Colaborarea cu Angelo este o mare bucurie, pentru ca piesa aleasa si compusa de Marius Moga, ‘Pot eu sa te urasc?’, ni se potriveste amandurora. Mesajul transmis este unul puternic, care, sper, sa ajunga in sufletele tuturor ascultatorilor”.

Artista a facut si un anunt cu aceasta ocazie: “Lansarea oficiala o vom face in cadrul show-ului ‘Vocea Romaniei’, insotita de un spectacol de scena inedit. Alaturi de Angelo si echipa mea, ne dorim ca toate eforturile noastre sa fie pe deplin apreciate. Multumesc Marius Moga si Media Pro Music, pentru aceasta oportunitate, si sper sa mai avem astfel de provocari frumoase”.

“Pot eu sa te urasc?” este o co-productie Roton Music si MediaPro Music.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.