Prima trupa pop-opera din Romania, Distinto, a lansat “Luna”, un videoclip la o piesa de iarna, in ton cu vremea de afara . Este un videoclip de imagine la noul single care vine sa confirme stilul pop-opera, un stil pe care Distinto l-a impus pe piata romaneasca si cu care a cucerit publicul, stil muzical care astfel a inceput sa fie promovat in ultimii ani si de concursurile de talente precum Romanii Au Talent, Vocea Romaniei sau X-Factor.
Piesa „Luna”, al carei compozitor si textier este Mihai Alexandru, este o poveste de dragoste prin care cei 3 tenori ne introduc in lumea miracolului iubirii ce are loc intr-un cadru feeric de iarna. Atmosfera de basm ce se petrece sub lumina mistica a lunii, este ilustrata de Bogdan Alexe, cel care semneaza regia videoclipului propus de Distinto tuturor romanticilor incurabili.

One Comment

  • Keyla says:

    From Another Dimension? Foi o que aconteceu na noite desta quarta-feira, 17 de outubro, quando Steven Tyler e Joe Perry deram uma palhinha para alguns sortudos em um esbinelecametto no bairro do Soho. As

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.