Mihai Traistariu a reusit sa cucereasca inimile publicului roman si de peste hotare, cu vocea lui. Artistul nostru, insa, nu a avut mare noroc, atunci cand a lansat materialul video, pentru piesa “Paradisio”, participanta la semifinala nationala Eurovision. Acesta a recunoscut ca nu a avut o echipa care sa rezoneze cu ideile sale, drept dovada s-a reorientat spre un alt videoclip, refacerea acestuia. De aceasta data, alegerea facuta sta in mainile si talentul Ioanei Gomoi, o tanara regizoare, cu care a batut palma, pentru a lansa o noua imagine, profesionista. Interesant este faptul ca tocmai Ioana a luat initiativa de a filma noi cadre, pentru Traistariu, de a-i crea un concept nou, pe care nimeni sa nu-l poata contesta.
Din pacate, am ramas dezamagita cand am vazut ca talentatul artist, Mihai Traistariu, era ‘pus la colt’, din cauza materialului video, pe care l-a lansat, pentru piesa ‘Paradisio’. Vocea lui este cu mult peste rautatile la adresa unui simplu videoclip, facut de o echipa de neprofesionisti. Acest aspect m-a facut sa iau initiativa de a-l cauta pe Mihai, pentru a-i propune un nou scenariu, filmat de la 0. Am pus mult suflet si profesionalism, in “refacerea” clipului lui, pentru ca, sa nu uitam, orice voce buna merita o imagine impecabila. Inca de la primele discutii, am rezonat cu toate ideile transmise, fapt ce l-a facut pe cantaret sa ma lase sa-i creez materialul perfect, cu care se poate prezenta la Eurovision, si castiga, bineinteles!“, a declarat Ioana Gomoi.
Noul videoclip a lui Mihai Traistariu, in regia Ioanei Gomoi si a lui Mihai Laz pe imagine, a fost filmat in mai multe locatii din Bucuresti, si va fi o adevarata surpriza, pentru toti, dupa cum afirma si cei implicati in acest proiect. Pana la lansarea noii variante “Paradisio”, avem imagini de la filmarile videoclipului.

Ioana Gomoi este o tanara regizoare, care a reusit in scurt timp sa revolutioneze industria muzicala din Romania, fiind considerata “revelatia videoclipurilor muzicale”.

A semnat videoclipuri pentru nume sonore, cum ar fi: Florin Chechisan, Oana Radu, Radu Sirbu (ex. O-zone), Pavel Stratan, Alex Mica, Alessia, F. Charm si lista poate continua.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.