Inceputul de primavara ii surprinde pe Nicoleta Oancea si Matteo lansand cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic si dinamic.

Piesa exprima regretele unei relatii esuate pe care doi fosti indragostiti nu o pot uita, dar si sacrificiile pe care ar fi dispusi sa le faca cei doi pentru a fi din nou unul in viata celuilalt. Insomnia este cea care ii face pe protagonistii povestii de dragoste sa rememoreze momentele frumoase din trecut.

Nicoleta Oancea este o artista foarte talentata cu multa experienta pe piata muzicala care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola.

Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit si imi doresc sa dansam impreuna toata vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.

Matteo spune cama bucur de aceasta colaborare cu Nicoleta pe care o stiu de mult timp si mai stiu ca este si foarte talentata. Este o piesa care te pune in miscare si are un vibe care iti da o energie aparte“.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.