Ne-am obisnuit ca artistii romani sa obtina succesul mai mult pe plan international decat pe meleaguri autohtone. Asa se face ca si Adina Butar, o tanara originara din Deva, sa-si vada visul de “artist international” indeplinit in toata lumea. Frumoasa artista a reusit, in doar cativa ani, sa concerteze doar in Europa, SUA, Asia si Australia, numele ei fiind pe buzele tuturor fanilor de muzica dance-trance, stil cu care a pornit la drum inca de la o varsta frageda.
In 2012, a inceput colaborarea si cu Dj-ul numarul 1 al Americii, Markus Schulz, pentru a-i fi vocal in mai toate piesele compuse de acesta.
In prezent, talentata artista a colaborat cu dj-ul australian Novaspace, pentru videoclipul piesei “Stuck in the shadow”. Cei doi fac parte din familia Coldharbour Recordings, iar acesta este doar inceputul unei frumoase relatii profesionale, urmand si alte hit-uri pe piata internationala.
Novaspace este un tanar Dj ce a colaborat/produs piese si remixuri pentru Headhunterz, Rize, Essi, Cascada, Dyce, Marie Louise, Ashley Lawson, Melissa Fuller, Ellie, Emma, Jenna C, Djoir Jordan, Lucci, Minx, C&C, Sammy Taylor, Elle Vee, ESC Project.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.