Cortes este artistul care abordeaza hip hop-ul intr-un mod nou, afisand o latura mai sensibila si o alta abordare a genului muzical. Dovada acestui fapt e chiar piesa de debut „Vedeta mea” realizata in colaborare cu Connect-R, iar mai apoi, ca parte din gasca Rappin’ On Production, unde au luat nastere piesele „Sweet 16”, „La cafea” si „Uita-ma”. Creatiile lui Cortes sunt usor identificabile dupa amprenta personala a artistului si modul inedit prin care combina elementele muzicale din mai multe genuri.

Despre inceputurile lui in muzica, Cortes declara ca a fost fan Michael Jackson inca din copilarie cand devora casetele lui, ulterior descoperind rap-ul si numele grele de acolo precum Dr.Dre, Run DMC, Gang Starr si Big Daddy Kane. S-a regasit in muzica lor si aceasta a fost o adevarata inspiratie pentru viitor.

Piesa „Puncte puncte” este o continuare a hit-ului „Uita-ma” (feat Andreea Balan), fapt la care face referinta si versul „Ii zisesem sa ma uite, dar tu m-ai ajutat s-o uit”. Textul a fost scris de Cortes in colaborare cu Connect-R, iar de muzica s-au ocupat Adi Cristescu si Chris Mayer.

Legat de piesa, Cortes declara „ este gandita ca o scrisoare deschisa pentru cineva anume, iar versurile sunt inspirate din viata personala si exprima o frumoasa poveste de dragoste care s-a incheiat mult prea repede si fara sens. Clipul e regizat de prietenul nostru Florin Botea, care a faut o treaba excelenta, iar vocea plina de emotie a Lorei s-a potrivit perfect in peisaj

Lora, pe numele sau real Laura Petrescu, a devenit cunoscuta in urma concursului Star Factory, facand apoi parte din trupa Wassabi, infiintata la indrumarea lui Marius Moga.

Se retrage din trupa dupa doar 3 ani pentru a-si continua cariera solo si urmeaza o serie de colaborari cu Adrian Sina, ce dau nastere hit-urilor „My Passion” si „No More Tears”.

Cel mai recent single al artistei, „Ne impotrivim”, a reprezentat un nou succes, adunand in doar 5 luni de zile peste 10 milioane de viziualizari pe Youtube.

Legat de colaborare, Lora declara “Eu cu piesa am avut parte de dragoste la prima vedere. Mi-a placut mult de cand am ascultat-o pentru prima data si sunt bucuroasa ca fac parte din acest proiect. Imi doresc sa ajunga si la inimile voastre la fel cum a ajuns si la inima mea

„Puncte Puncte” este un single de suflet, cu versuri sensibile alaturate unui beat original, care va fi pus pe repeat de multe, multe ori.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.