Un nou proiect vine sa cucereasca publicul cu beatul actual si o poveste motivationala. Red Lyard lanseaza prima piesa, “When Love Is Gone”.

Single-ul este compus de catre Radu Sirbu, Geørge si Ana Sirbu, iar poezia vizuala este regizata de catre Ivan Kamensky.

When Love Is Gone a venit intr-un moment de inspiratie si este mai mult decat o simpla piesa. In spatele cuvintelor se ascunde o atitudine, o forta, un mesaj puternic care mi-as dori sa ajunga la urechile si sufletele tuturor ascultatorilor. Ma bucur ca am reusit sa ‘imbrac’ acesta piesa intr-un sound modern si sa o aduc la cunostinta publicului larg“, declara Red Lyard.

Videoclipul a fost filmat in doua anotimpuri, in mai multe locatii din Bucuresti, iar personajul principal este in cautarea linistii si a eului sau, dupa ce pierde marea iubire. Red Lyard este un proiect ce a luat nastere in studioul Rassada Music, in colaborare cu Cat Music, si va fi conturat pe modalitati de a exprima emotii sincere, prin melodii personale si stiluri inedite.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.