Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sambata, 3 septembrie 2016, la Arenele Romane din Bucuresti unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty si Sinoptik.

Biletele pentru ARTmania Bucharest Blast presents Within Temptation & special guests vor fi distribuite prin presale-uri pentru locurile in picioare pe cantitati limitate si preturi fixe pentru tribune:

Zona A – Presale I – 200 unitati 150 lei (stoc redus)
Zona A – Presale II – 300 unitati 180 lei
Zona A – Sale Final – 500 unitati 210 lei

Zona B – Presale I – 200 unitati 90 lei (stoc redus)
Zona B – Presale II – 300 unitati 120 lei
Zona B – Sale Final – 1100 unitati 140 lei

Tribuna G H I – 140 lei
Tribuna F J – 150 lei
Tribuna D E K L – 180 lei

Within Temptation, trupa celebra pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec sublim de eleganta intr-o interpretare melodramatica si puternice compozitii Metal, revine la Bucuresti dupa patru ani si un album distanta. O formatie matura care canta de 20 de ani si a sustinut sute de concerte va fi headliner-ul ARTmania Bucharest Blast.

Agent Fresco reprezinta Islanda la ARTmania Bucharest Blast ?i vor sustine aici un concert vulcanic cu influente jazz, pop, rock si hardcore. In esenta muzicii lor regasim o hiper intensitate lirica transmisa prin versuri crosetate fin, melodii puternic incarcate cu emotie artistica, multiritmicitate si eruptii spasmodice de chitara hotarata sustinute de o percutie matematic structurata, ce variaza intre jazz-ul de calitate si rock-ul energic.

Mutiny on The Bounty proceseaza si amplifica sisteme Math Rock fara sa evite sound-ul electronic. Proiectul vine din Luxemburg dupa ce a castigat multe Grammy-uri si promite sa devina headliner la cea de-a zecea editie ARTmania Bucharest Blast.

Biletele au preturi intre 90 si 210 lei si sunt disponibile pe artmania.ro si in retelele partenere.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.