Aza, pe numele ei real Gabriela Amzaru, este o tanara artista nascuta in Calarasi, care si-a descoperit pasiunea pentru muzica la frageda varsta de 4 ani. Cu sprijinul parintilor si cu multa daruire, talentata cantareata a ajuns in lumina reflectoarelor.

Aza a stralucit pe scena numeroaselor festivaluri nationale si internationale, de unde a revenit mereu cu trofeele mult ravnite. “Festivalul Trofeul Tineretii Amara 2015”, “Flori de mai”, “Podloska Nuta” din Polonia, locul 4 la “Eurovision Junior 2009” iar la “Vocea Romaniei 2015” a ajuns in semifinala sub tutela Loredanei Groza.

Lista de mentiuni nu se termina aici, prestatiile ei ajutand-o sa se faca remarcata de cei mai buni compozitori din Romania, Marius Teicu si regretatul Cornel Fugaru, care au indrumat-o in lumina reflectoarelor.

Recent, Aza a urcat pe scena alaturi de Adrian Sina la Brasov, Baia Mare, precum si in Bucuresti. Colaborarea dintre cei 2 artisti continua astazi cu lansarea primului single.

“Usor, Usor” este o piesa cu suflu tineresc si un videoclip proaspat, cu influente din liceele Statelor Unite. Vocea Azei, contureaza perfect lirica piesa, punand accent pe calitatile sale vocale.

Piesa a fost produsa in studioul Akcent Music.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.