Piesa a fost compusa de Adriana Rusu, Ion Chirinciuc (Vanotek), Ionut Catana (The Code), Alexandru Cotoi, iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).

Videoclipul piesei “Spaceship” a fost regizat si filmat de Michael Mircea, cel care a facut si videoclipurile “I’m Coming Home”, “My Heart is Gone” sau “Diggy Down” – INNA si prezinta povestea de dragoste cu aventuri si peripetii a unor indragostiti.

The Code (pe numele lui Ionut Catana) este originar din Focsani, a studiat la liceul de muzica din Iasi. A devenit cunoscut publicului din Romania odata cu participarea la Selectia Nationala Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek si Georgian si piesa “I’m Coming Home”, datorita votului publicului.

Narcis Axinte a.k.a. Jackie Vegas este solistul/chitaristul si compozitorul principal din trupa Harlequin Jack, solistul formatiei Tourette Roulette cat si basist/chitarist in trupele We Singing Colors si Crowd Control. Activeaza pe scena muzicii underground din Romania incepand din 2007 pana in prezent, timp in care a sustinut peste 250 de concerte alaturi de trupele in care activeaza dar si solo, in marea majoritate a Romaniei cat si in strainatate (Austria, India, Spania, Bulgaria, Republica Moldova). De-a lungul timpului a colaborat pe scena si in studio cu diversi artisti din scena locala (Nopame, Toulouse Lautrec, Les Elephants Bizzares, Jurjak, Stema, Charlie Boy And The Rabbit King). X Factor Romania unde a fost aclamat atat de juriu cat si de public.

Colaborarea dintre mine si The Code a pornit de la un telefon primit din partea lui Vanotek, cu care ma stiam din alte proiecte de studio. Mi-a fost prezentata piesa si a fost un fel de dragoste la prima vedere. Piesa mi-a transmis un “feeling” de vara si de evadare alaturi de persoana draga. Faptul de a fi impreuna impotriva lumii, cu un rucsac in spate, calatorind peste tot fara griji. De aici am venit si cu ideea de “Spaceship”, care invoaca lipsa granitelor pamantesti. Asa e cateodata cu iubirea asta, te duce pana la stele.” – Jackie Vegas

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.