Sore revine in forta pe piata muzicala. Artista a lansat un nou single denumit sugestiv #imidaipalpitatii.

Videoclipul a fost filmat la Paris, iar artista ne bucura privirile cu o imagine total schimbata, look-ul artistei fiind unul senzational, sexy si totodata rebel, aceasta ramanand fidela sintagmei #different, de la debut.

Sore a fost extrem de exigenta in ceea ce priveste single-ul, alegand “cu inima” sa lanseze #palpitatii.
Daca in urma cu 4 ani a filmat pe strazile Londrei hit-ul devenit imn #different, dupa o perioada de maturizare, in care a experimentat magia momentelor petrecute alaturi de fetita sa, Sore a decis sa reinceapa aventura muzicala in Paris. Orasul luminii sau al iubirii, asa cum este recunoscut la nivel mondial, a fost singura optiune pentru a ilustra mood-ul celei mai recente piese, un videoclip in care descoperim o femeie independenta, optimista, indiferent de situatie.

Artista isi doreste sa faca un obicei din a alege cate o destinatie de poveste pentru urmatoarele sale single-uri, asadar fiti pregatiti pentru avalansa de surprize #different care, mai mult ca sigur, va vor da #palpitatii… intr-un timp foarte scurt.

Piesa #palpitatii este compusa de catre Serban Cazan, Smiley, Florin Boka si Lucian Nagy, in studiourile HaHaHa Production, iar pentru versuri si linie melodica primesc creditele Smiley ?i Sore.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.