Dupa ce in urma cu putin timp, Vanotek si Minelli au colaborat pentru prima data pentru “My Mind”, acum isi surprind fanii cu un nou single.

“In dormitor” a fost compusa de Minelli cu Vanotek si produsa de acesta cu Smash Production, mix master Sergiu Musteata, lansata alaturi de casa de discuri Global Records. Videoclipul piesei a fost filmat de Michael Mircea, regizorul cu care Vanotek a lucrat pana acum la fiecare videoclip.

Vanotek este unul dintre producatorii care se impune din ce in ce mai mult pe piata muzicala din Romania. Vara aceasta, Vanotek a lansat piesa “Viajero” impreuna cu Hevito. Dupa lansarea piesei “My Heart is Gone” in colaborare cu Yanka, single ce a stat saptamani intregi in topurile din Romania, Vanotek a revenit cu “I’m Coming Home” cu The Code & Georgian. La cererea fanilor si a publicului care a indragit piesa, Vanotek decide sa se inscrie la Eurovision si ajunge pe locul 2 al Selectiei Nationale.
“My Heart is Gone” si “I’m Coming Home” au fost licentiate in Grecia, Cipru si Turcia.
“My Heart is Gone” – Vanotek feat. Yanka este nominalizata la MTV Best Romanian Act, pot fi votati panape 6 noiembrie aici => http://ro.mtvema.com/_/vanotek

Minelli este artista si songrwriter din Romania, a facut parte din trupa Wassabi, a colaborat cu Markus Schulz, Golan, DJ Polique, Filatov & Karas, Dave Ramone, Vanotek, Arnold Palmer or Follow Your Instinct.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.