Daca zilele acestea s-a asezat prima zapada peste Romania, iata ca astazi Delia se transforma in Alchimista Zapezii in videoclipul metafora despre unicul si complexul “Fulg”.
Cu mai putin de 3 saptamani inaintea concertului DWW care este deja Sold Out, Delia reuseste sa surprinda inca o data prin povestea spusa intr-un videoclip artistic si emotionant, o poezie vizuala ce va ramane in memoria publicului, mai ales pentru ca este si primul proiect dedicat iernii lansat de catre Delia.
“Fulg” este o poveste de iarna scrisa in plina… vara! E un cantec de dragoste invaluit in zapada. Eu il vad ca pe un mesager al iubirii. Cand ninge, mereu imi imaginez cum fulgii vin sa acopere pamantul cu iubire, e o asociere personala. Videoclipul este minunat si reuseste sa cuprinda starea piesei cu usurinta. E ca un taram fermecat in care ia nastere fulgul, totul intr-un proces mirific. Delia
“Fulg” este o noua piesa extrasa de pe albumul “Deliria”, lansat in luna aprilie a acestui an, in cadrul show-urilor “Welcome to Deliria”, de la Sala Palatului. Melodia este compusa de catre Delia si orchestrata de Alex Turcu si Michael Massier – ambii membri in #bandulmirific.
Videoclipul este regizat de catre Dimitri Caceaune, David Gal si Radu Tanase.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.