Ovidiu Anton, castigatorul Selectiei Nationale 2016, revine pe scena Eurovision Romania. Artistul va sustine un recital electrizant duminica, 26 februarie, in semifinala competitiei, unde va interpreta, alaturi de trupa ANTON, cele mai noi piese, dar si hitul care i-a adus trofeul Eurovision Romania 2016: Moment of Silence.

Ma bucur sa sustin acest recital in cadrul Selectiei Nationale Eurovision Romania alaturi de noua mea trupa, ANTON”, a declarat Ovidiu. „O fac in primul rand pentru fanii Eurovision care m-au sustinut si pentru toti romanii care au fost alaturi de mine. Vom canta o parte din piesele noi, la care am lucrat in ultima jumatate de an. Anton merge mai departe”, a mai spus castigatorul Selectiei Nationale 2016.

Compozitorii care doresc sa participe la Selectia Nationala a Eurovision mai au noua zile la dispozitie pentru a inscrie piesele la Registratura TVR ori electronic, la adresa eurovision.romania@tvr.ro. Duminica, 22 ianuarie 2017, perioada de inscrieri se va incheia, iar echipa Eurovision Romania va trimite materialele membrilor juriului.

Premiera: Preselectia va fi difuzata intr-un show tv, in perioada 5-11 februarie 2017

Pentru prima data in istoria participarii României la Eurovision, juriul va decide semifinalistii Selectiei Nationale intr-un show televizat. Artistii vor interpreta piesele in studiourile TVR, vineri, 27, sambata, 28 si duminica, 29 ianuarie, in fata juriului si a invitatilor care ii vor sustine din gradene.
In premiera in istoria Selectiei Nationale, inregistrarile audierilor vor fi difuzate, in perioada 5-11 februarie, intr-un show inedit, in exclusivitate la TVR 2, TVR HD si TVR International.
La final, fanii vor afla numele celor 15 semifinalisti ai Selectiei Nationale 2017, care vor ramane in cursa pentru un bilet spre scena din Kiev.

Semifinala Selectiei va avea loc duminica, 26 februarie 2017, iar Finala pe 5 martie. Castigatorul Selectiei Nationale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot.

Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 42 de tari.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.