Resciebelle Santiago (Bella), filipineza care a cucerit Romania in finala sezonului sase “Romanii au talent”, cu vocea puternica, pasiunea si show-ul energic, lanseaza primul single si videoclip din cariera, “Unpredictable”. Piesa este produsa in studiourile HaHaHa Production, alaturi de Smiley, dar si compozitori internationali. Clipul este regizat de catre Alex Ceausu si a fost filmat intr-o locatie din Bucuresti, iar filmarile au durat 20 de ore.

Sunt foarte entuziasmata de lansarea primei mele piese. “Unpredictable” este o melodie de suflet ce ma va reprezenta mereu si pe care o voi canta cu drag de fiecare data cand voi avea ocazia. In ceea ce priveste clipul, am avut mari emotii la filmari din cauza scenelor cu ploaie si vant, dar am lucrat minunat cu o echipa fantastica care m-a incurajat. Romania este parte din inima mea, este casa mea acum, iar pentru sustinerea voastra neconditionata, abia astept sa va arat primul meu videoclip”, declara Bella.

Bella Santiago s-a remarcat in cadrul show-ului “Romanii au talent”, prin interpretarile exceptionale ale hit-urilor “I will always love you”, “Hello” si “Drunk in love”. In perioada urmatoare, Bella va canta impreuna cu Jukebox in cadrul unor concerte private in Romania.

One Comment

 • Razvan says:

  Please, add photo credits!
  Chiar daca artistul sau casa de discuri v-a dat fotografia/fotografiile, nu stiti ce contracte exista intre fotograf si artist/casa de discuri si va treziti cu d’astia ca mine sau mai rai. 😀
  Intrebati de fiecare data cine a facut poza si scrieti acolo, mic, intr-un colt, unde nu se uita nimeni si numele fotografului…

  Multumesc si zi buna!
  😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.