Proiectul ELIZE & NO STRESS a luat fiinta in vara anului 2013, iar de atunci bandul este prezent pe scena muzicala a cluburilor din Bucuresti, dar si la evenimente private (nunti, botezuri, petreceri de firma s.a.).
Proiectul inseamna: Eliza Manda – voce, Fabian Sasu – voce, Vladimir Pocorschi – voce&chitara, Cristi Dumitrescu – tobe, Alexandru Burca – keyboards, Bogdan Tiganus – chitara bas si Robert Predut – saxofon.
Membrii trupei sunt muzicieni cu foarte multa experienta de scena, avand colaborari diverse de-a lungul timpului, aparitii tv, premii la concursuri nationale si internationale de profil, iar cei trei solisti au participat la emisiunea-concurs Vocea Romaniei 2014: Eliza Manda – echipa Moga, Fabian Sasu si Vladimir Pocorschi – echipa Smiley
Show-urile lor se bazeaza exclusiv pe interpretarea celor mai cunoscute piese nationale si internationale ale artistilor deja cunoscuti, repertoriul bandului fiind unul foarte vast, de la pop-rock, reggae, rock, la muzica usoara romaneasca, r&b sau jazz.
In acest an si-au propus sa reprezinte Romania la Kiev, cu o piesa provocatoare, “Fara bariere“, si se numara printre semifinalistii Selectiei Nationale Eurovision Romania.

Care sunt principalele calitati care ar trebui trecute pe cartea ta/voastra de vizita ca artist/ artisti?

Salutare! Ma bucur ca am ocazia sa vorbesc despre proiectul nostru, Elize & No Stress. Personal, ma simt foarte norocoasa ca am alaturi o echipa asa talentata. Suntem o gasca ce functioneaza in aceasta formula de 3 ani, muncim foarte mult si punem mult suflet in toate activitatile muzicale pe care le avem. Avem personalitati diferite, gusturi muzicale diferite si cred ca asta face diferenta, pentru ca fiecare vine cu aportul lui si astfel reusim sa cream ceva original.

De ce Eurovision?

In primul rand pentru ca este un concurs foarte important. Iar daca reusesti sa intri in competitie, atunci obtii confirmarea ca esti pe drumul cel bun. Iar noi venind din sfera coverurilor, am vrut sa aratam ca putem mai mult.

Ce are special piesa propusa? De ce sa te/va voteze lumea?

“Fara bariere” este o compozitie retro-pop, un stil muzical ce la noi in tara nu este deloc abordat. Mi-am dorit enorm ca proiectul meu sa aiba aceasta directie si Vladimir a reusit sa redea perfect muzical ceea ce eu am visat. Vladimir este un compozitor foarte versatil si am stiu ca daca il voi ruga sa imi compuna o piesa in acest stil, o va face fara ezitare. Si am avut dreptate. Ma bucur ca a avut viziune si a crezut in visul meu. Si un alt punct important al piesei este mesajul. Textul imi apartine si este chiar povestea mea de viata. Stiu ca sunt multi tineri care se lovesc de aceleasi “bariere” si cred ca se vor regasi in versurile piesei.

Ce vei/veti aduce nou pe scena de la Kiev? Cum te gandesti/ va ganditi sa imbunatatesti/ sa imbunatatiti show-ul din finala din Romania, daca vei/veti castiga?

Momentan ne bucuram mult de reusita noastra si pregatim un nou show pentru semifinala. Luam lucrurile pas cu pas si tocmai de-asta obiectivul nostru de acum este finala din Romania. Avem multe idei, insa pastram supriza 🙂

Care este piesa castigatoare preferata din toti anii de Eurovision Song Contest?

Sunt multe piese care imi plac, dar printre preferate se numara “Waterloo”, Abba.

Daca piesa ta/voastra nu ar pleca la Kiev in acest an, obiectiv vorbind, ce alta piesa din semifinala ai/ati putea-o vedea drept potentiala castigatoare?

Sunt cateva compozitii care mi-au atras atentia. Imi place piesa compusa de Mihai Alexandru, “Yodel it” si “Set de skies on fire” cantata de Cristina Vasiu.

Ce va urma dupa Eurovision?

Urmeaza o vara cu multe concerte, noi piese si un videoclip “Fara bariere”.

Lasa un mesaj pentru fanii Eurovision si cititorii nostri !

Le multumim tuturor fanilor Eurovision pentru feedback, fie el pozitiv sau negativ si speram sa aiba incredere in noi. Cand esti la inceput de drum oamenii sunt sceptici, insa le promitem sa facem un spectacol de care sa fie mandri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.