Dupa succesul inregistrat de hitul international, “The Violin Song”, care a fost difuzat in numeroase tari precum Bulgaria, Polonia, Grecia, Macedonia, Albania, Rusia, Turcia, Monoir (Cristian Tarcea) revine cu un single si videoclip nou, “We Had Love”, alaturi de June.

Clipul, filmat in Miami, in regia lui Alex Ceausu, surprinde evolutia relatiei om – natura si cum s-a schimbat ea in timp. Piesa este compusa de catre Monoir si June, si produsa in studioul lui Monoir.

“Lucram cu June la o piesa si ca de obicei, la finalul sesiunii de studio am ramas sa mai povestim. Mi-a aratat mai multe idei pe care le-a scris, iar una din ele mi-a atras atentia foarte tare. Mi-a placut foarte mult si m-a inspirat, asa ca am rugat-o sa vina din nou la studio si de acolo a pornit totul. Cred ca toate lucrurile se intampla cu un scop si asa a fost sa fie si cu <>!”, declara Monoir.

Intradevar, <> este cu totul speciala! Cand l-am intalnit pe Cristian, totul a inceput sa se lege perfect. El s-a indragostit pe loc de linia melodica. Asa s-a nascut colaborarea Monoir-June, care nu se va opri la aceasta piesa.”, adauga June.

Inca din 2009, Monoir a reusit sa cucereasca topurile radiourilor din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piesele “Zaynah”, “Sing Loud” si multe altele produse de catre el, care au fost No.1 in Balcani. In 2016, Monoir lanseaza hitul “The Violin Song”, piesa ce a generat peste 50 de milioane de vizualizari pe YouTube. Artistul si producatorul Monoir a colaborat cu artisti de renume precum Alexandra Stan, Smiley, Laurentiu Duta, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia, Corina, Nicole Cherry, Ellie White, F. Charm, Dony, Muri & Mario (Denmark), Elena Gheorghe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.